Att tillbringa en hel kväll med att lyssna på musik från en anläggning som tar bort allt brus och istället framhåller det som ska höras…är ungefär som att haft lock för öronen en vecka och så sväljer man och plötsligt hör man ALLT! Man hör varje liten ton, basgångar som man inte trodde fanns, sångrösterna blir mycket personliga och hela upplevelsen är gudomlig!

Efter den natten tog jag en paddeltur ut på sundet och där ute, mitt på havet, strålar solen magiskt ner genom molnen och vinden orkar knappt göra krusningar på vattnet. Jag lägger upp paddeln på Blå Rocker och njuter av att befinna mig alldeles stilla mellan det djupa gråblå och himlavalvet. Då är plötsligt det gudomliga tillbaka…och jag hör ALLT! En fiskebåts långsamma kluckande, avlägsna skratt och små hagelkorn som knäpper mot vattenytan!