Körde upp till Kullaberg denna blåsiga söndag. Tänkte paddla ut till fyren. Laddade kajaken och la i vid Mölle hamn. En bit ut från hamnen fick jag lägga om mina planer då det blåste ordentligt i byarna och vågorna gick skummande höga. Men innan jag vände tillbaka till bilen lekte jag en stund bland vågorna och det blev en del häftiga surf.
Med kajaken åter på taket körde jag över till norrsidan av Kullaberg, Arild. Här var vinden och vågorna inte lika intensiva och jag förberedde mig för att lägga i kajaken. Men hur det nu gick till så råkade jag låsa in bilnycklarna och där blev jag stående med kajaken på taket och alla prylar i bilen. Som tur var hade jag mobilen i fickan och efter drygt en timme kom brorsan med extranyckeln.
Det blev inget paddlande vid Arild men en del fotograferande medan jag väntade på hjälpen.

Efter lite fikande tänkte jag blöta ner kajaken i Rönne å (kanske mindre vågor där) och brorsan visste att man la ner kanoter vid ett ställe som hette Höja.

Dagen avslutades med en fika vid Höja vindskydd innan färden hem.