Dagen efter Listerbyturen for jag upp till Klintemåla…

Äntligen på väg mot det mytomspunna Boskär. Det ligger där ute, en halvtimmes paddling till, så är jag framme. Över mitt huvud flyger korpen som en vägvisare, utsänd av den vidöppna intelligente Odin. ”Kom och slå ner dina bopålar, vandra i vördnad i labyrinten och koka ditt kaffe över den öppna elden”. Själklart följer jag hans råd.
Vid ilandstigningen jublades det och en skål utbringades.
Tack!

I horisonten syns fyren på klippön Bredhäll.

Strupö

Vaknar efter en skön och lång nattsömn. Regnet öser ner. 
Jippi, en anledning att ligga kvar. Småslumrar varvat med bokläsning. Till slut måste 2 nödvändiga behov uträttas och just då lättar regnet. Ut. 
Under tillagningen av frukosten börjar det regna igen (vilket det skulle fortsätta med hela dagen ända till kvällens nya tältplats). Flyttar matlagningen till absiden.
När jag sen äter känner jag hur jag jublar inombords, hur jag njuter av detta enkla liv. Det ”vardagliga” livet i ett tält går på sakta genomtänkta rutiner.


Kålsö